Pisikolojik Sorunları Olan Genç Kendini Eve Kilitledi

Kayseri'de psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir genç, annesini ve kardeşini dışarı çıkardıktan sonra kendisini eve kilitledi

Pisikolojik Sorunları Olan Genç Kendini Eve Kilitledi
Kayseri'de psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir genç, annesini ve kardeşini dışarı çıkardıktan sonra kendisini eve kilitledi. Polis, çilingir yardımı ile kapıyı açtıktan sonra sakinleştirici iğne yapılan genci gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre olay Melikgazi İlçesi Tuna Caddesi üzerinde bulunan Özhançer Apartmanın 5. katında meydana geldi. 21 yaşındaki Mustafa Özmen'in psikolojik sorunları yüzünden annesi Mualla Özmen (51) ile sabah saatlerinde tartıştığı öğrenildi. Annesi Mualla Özmen'i kapıdan zorla dışarı çıkaran Mustafa Özmen'in kendisini eve kilitlediği bildirildi. Kapı dışarı ettiği annesi Mualla Özmen'e "Yaşamak istemiyorum" diye bağıran Mustafa Özmen'in sesini duyan komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gerekli tedbirleri aldıktan sonra, çilingir yardımı ile içeri girildi. Sağlık görevlileri tarafından sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Mustafa Özmen ambulansa bindirildi.
Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Özmen'in durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.