Batuhan Karadeniz: Beşiktaş'a dönmek gibi bir kaygım yok, Galatasaray da olabilir Fenerbahçe de...

Eskişehirspor'un genç golcüsü Batuhan Karadeniz, sezon başında PSV Eindhoven'dan teklif aldığını; ama kabul etmediğini söyledi.

Beşiktaş'a dönmek g

Eskişehirspor'un genç golcüsü Batuhan Karadeniz, sezon başında PSV Eindhoven'dan teklif aldığını; ama kabul etmediğini söyledi.

Beşiktaş'a dönmek gibi bir kuralı olmadığını, Galatasaray'da da Fenerbahçe'de de oynayabileceğini belirten Batuhan Karadeniz, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada, "Bir sezon futbol oynamamıştım, kendimi hazır hissetmedim, o nedenle gitmedim; amacım Avrupa. Ama, büyük takımlarından teklif gelir ve başkanımız kabul ederse bunu da değerlendiririm. Beşiktaş'a döneceğim diye bir kural yok. Galatasaray da Fenerbahçe de olabilir." dedi.

GEÇEN SEZON YANLIŞ YAPTIM

Eskişehirspor'a gelmeden önce 1 buçuk yıl antrenman yapmadığını maç da oynamadığını belirten Batuhan Karadeniz, ''Geçen sezon başında Beşiktaş'ta 1 ay antrenmana çıktım. Sonrasında ise bazı uyum sorunları oldu. A 2 Takımı'na gönderildim. Ben de A 2 takımına nadiren gittim, kafama esince gittim. Yanlış yaptım. Gitmem gerekiyordu. Benim de yanlışlarım oldu; ama artık ders aldım. Şimdi iyi çalışıyorum. Bundan sonra benim için daha iyi olacak.'' diye konuştu.

Geçen sezon Mustafa Denizli'nin kendisine şans vermediğini, şans bulsaydı durumun çok farklı olacağını da belirten Batuhan Karadeniz, ''Mustafa Denizli, bana şans verseydi, her şey daha farklı olurdu; ama Denizli öyle düşündüyse vardır bir bildiği... Kendisine saygı duyuyorum.'' dedi.

Beşiktaş'ta bazı yöneticilerin, sezon başında takımda kalmasını istediğini de belirten Batuhan Karadeniz, ''Yönetici büyüklerim takımda kalmamı çok istediler. Başkanımız da kalmamı çok istedi. Ama ben Beşiktaş'ta kalmak istemedim; çünkü çok iyi ve çok kötü anılarım vardı. Bunları tekrar yaşamak istemedim. Eskişehirspor'da mutlu oldum, mutlu olmaya devam etmek için tekrar Eskişehirspor'a geldim. Eskişehirspor'luyum ben. Yıldırım Demirören ve Schuster de bana bu konuda hak verdiler. Ben isteseydim Beşiktaş'ta kalabilirdim.'' diye konuştu.

Sezon başında, Hollanda ekibi PSV Eindhoven'ının kendisini çok istediğini belirten Batuhan, ''Ayrıca iki İspanyol takımı da teklif yaptı. Ancak ben uzun süredir futbol oynamamıştım, Eskişehirspor da kendimi toparlayabileceğime inandım ve bu teklifleri geri çevirdim.'' dedi.

BEŞİKTAŞ'A DÖNMEK GİBİ BİR KAYGIM YOK

Eskişehirspor'dan çok büyük diyebileceği bir Türk camiasının olmadığını da iddia eden Batuhan Karadeniz, ''Eskişehirspor camiası çok büyük, buradan gidersem Avrupa'ya giderim; ama tabii ki başkanımıza 4 büyüklerden teklif gelir, o da git derse giderim. Tekrar Beşiktaş'a transfer olacağım diye bir kaygım yok. Galatasaray, Fenerbahçe ya da Trabzonspor da olabilir.'' diye konuştu.

HAKAN ŞÜKÜR GİBİ OLACAĞIM

Batuhan Karadeniz, Türk futbolunda büyük bir ekol olduğunu iddia ettiği Hakan Şükür'ün imajını yakalamaya çalıştığını da belirterek, şöyle konuştu;

''Hakan Şükür'e çok teşekkür ediyorum. Televizyon programında benden övgüyle bahsetti. Ben de Tük futbolunda iz bırakan bir futbolcu olmak istiyorum. Benden beklentiler çok yüksek. İstenilen yere geleceğim.''

A MİLLİ TAKIMDA BAŞARILI OLACAĞIM

Batuhan, A Milli Takım'da Almanya maçı kadrosuna davet edildiğini de belirterek, ''Kampa davet edilmiştim. Sonra arka adalemde sakatlık olduğu için gidemedim. Aslında Almanya ve Azerbaycan maçları kadrosundaydım. Önümüzdeki maçlarda çağrılırsam, çok başarılı olacağıma inanıyorum.'' dedi.