Bursaspor Old Trafford'da sürpriz arıyor

Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçında bu akşam Manchester United'a konuk olacak.

Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçında bu akşam Manchester United'a konuk olacak. İlk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk iki maçını gol atamadan kaybeden Bursaspor, dünya futbolunun devlerinden Manchester United karşısına çıkıyor.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Old Trafford'da kulüp tarihi açısında önemli bir maç oynayacaklarını, uzun yıllar hatırlanacak bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Valencia ve Rangers maçlarından yenilgiyle ayrılan yeşil-beyazlı ekipte önemli eksik yok.

İlk iki maçından dört puan çıkaran Manchester United'da, takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Wayne Rooney'nin yanı sıra Jonny Evans ve Ryan Giggs de sakatlıkları yüzünden forma giymeyecek.

Menajer Alex Ferguson, Bursaspor maçının hiç de kolay geçmeyeceğini ama kazanmak istediklerini belirtti.

Bursaspor'un golcüsü Sercan Yıldırım, Rooney'nin forma giymemesi ile ilgil olarak, "çok iyi, çok kaliteli bir futbolcu. Kulüple ilgili sorunları olduğunu öğrendik.  Onun yerine oynayacak oyuncu da kaliteli olacaktır. Bizim için o kadar sorun olacağını düşünmüyorum" dedi.

Premier League'de lider Chelsea'nin beş puan gerisinde yer alan Manchester United son maçında WBA ile 2-2 berabere kaldı ve üst üste üçüncü kez sahadan bir puanla ayrıldı.

Saat 21:45'te balayacak ve Star TV'den canlı yayınlanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.