Dar Gelirliler 'Kent Konut' İle Ev Sahibi Olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Kent Konut tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Kent Konut tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kent Konut'un Kocaeli'nde çok başarılı projelere imza attığını kaydeden Yazıcı, dar gelirlilere yönelik projenin süreceğini söyledi.
Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Fen İşleri daire Başkanı Tahir Akman, Emlak İstimlak Daire Başkanı Yalçın Özön, Kent Konut Genel Müdürü Metin Kalafat ve Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ali Alp Arslan ile birlikte yapımı Kent Konut tarafından farklı bölgelerde inşaatları devam eden projeleri yerinde inceleyerek bilgi aldı. Yazıcı ve beraberindekiler, İzmit merkezde yapılan Akçakent Konutları, Çayırköy Göleti yanında yapılan Gölkent konutları, Başiskele'de yapılan Yuvacık Bahçekent ve Yeniköy Kirazlıkent projelerine giderek, konutları bizzat yerinde gördü.
Bugüne kadar çok sayıda vatandaşın ev sahibi olmasına vesile olan Kent Konut'un alt gelir projelerinin de iyi standartlarda yapıldığını söyleyen Genel Sekreter Ersin Yazıcı, beklentiler doğrultusunda her kesime uygun farklı talepleri karşılayan evlerin yapımına devam edileceğini dile getirdi.