Volvo Kamyon Roadshow 2010'un Son Durağı İzmir Oldu

Türkiye'de ilk defa FM11 çekici ile yetkili Volvo bayilerinden satışa başlayan Volvo Kamyon, Volvo FM11 çekicilerini müşterileri ile buluşturmak amacıyla sürdürdüğü roadshowu İzmir ayağı ile noktaladı

Volvo Kamyon Roadshow 2010'un Son Durağı İzmir Oldu
Türkiye'de ilk defa FM11 çekici ile yetkili Volvo bayilerinden satışa başlayan Volvo Kamyon, Volvo FM11 çekicilerini müşterileri ile buluşturmak amacıyla sürdürdüğü roadshowu İzmir ayağı ile noktaladı. Volvo Group Genel Müdürü Martin Ericsson ve üst düzey yöneticilerin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliklere İzmirlilerin ilgisi büyük oldu.
Volvo Group'un yanı sıra 2010 yılı başından itibaren yetkili bayilerde de satışa sunulan Volvo FM11 çekicilerin tanıtımı için düzenlenen roadshow çerçevesinde İzmir'de gerçekleştirilen etkinlik büyük ilgi gördü. Volvo Kamyon İzmir Bölgesi yetkili bayii Özmutlubaş Otomotiv'in tesislerinde düzenlenen etkinlikte Volvo Kamyon ve Özmutlubaş Otomotiv'in üst düzey yöneticileri ile müşterileri bir araya geldi. Gerçekleştirilen etkinlikte müşteriler yurt içi ve yakın mesafe taşımacılık alanındaki müşterilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan 11 litrelik FM çekicileri yakından inceleme fırsatı buldu. Volvo Kamyon Roadshow 2010'un son durağı olan İzmir'deki bu özel etkinlikte bir konuşma yapan Volvo Group Genel Müdürü Martin Ericsson şunları söyledi: "Türkiye, Volvo Kamyon için önemli bir pazar ve bu pazarın büyük iş potansiyeli olduğunun bilincindeyiz. Hem geçmiş işlerimizde hem de gelecek planlarımızda bu bilinci görebilirsiniz. Bu nedenle pazarın ihtiyaçlarını ve müşterilerimizin beklentilerini en etkin şekilde karşılayabilmek için krize rağmen Volvo Kamyon ve yetkili bayi ağında 2009 yılında ve 2010 yılı içinde önemli projelere imza attık. Bugün çok özel gelişmeleri sizlerle paylaşabilmek için bir araya geldik. Volvo Kamyon olarak yurt içi ve yakın mesafe taşımacılığın profesyonel modeli FM11'i ilk kez uzun süreli iş ortaklarımız, yani bayilerimiz aracılığı ile satışa sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, kıyı kenti olma özelliği nedeniyle, geçmişte Doğu Akdeniz'in ticaret kavşağında olan İzmir günümüzde de ticaret merkezi olma konumunu devam ettirmektedir. İzmir, yakın illere ve Türkiye'nin diğer merkezlerine karayolu ile büyük oranda rahat ulaşım olanaklarına sahip olan İzmir kent olarak bir lojistik merkezdir. Bu açıdan yurtiçi taşımacılık alanında Volvo Kamyon olarak bölge nakliyatına çok daha iyi bir hizmet vermek için çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz. FM11 gibi çok özel bir çekiciyi İzmir'de sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz"