Rehin alma olayı değil, çocuk oyunu çıktı

Adana'da iş hanından aşağı atılan 'Silahlı kişiler beni rehin aldı, kurtarın' yazılı kağıdı bir çocuğun oyun olsun diye yazıp dışarı attığı ortaya çık

Adana'da iş hanından aşağı atılan 'Silahlı kişiler beni rehin aldı, kurtarın' yazılı kağıdı bir çocuğun oyun olsun diye yazıp dışarı attığı ortaya çıktı. Polisleri bile güldüren olayın ardından iş hanı çevresinde herkes bir rahat nefes aldı.

Merkez Seyhan ilçesi Küçüksaat civarında yaşanan olayda; Ahmet Özel Türkay İş Merkezi'nden 'Silahlı kişiler beni rehin aldı, kurtarın' yazısını yerde bulan bir vatandaş polise haber verdi. Polis, haber merkezinin anonsuyla iş hanına acil olarak sevk edilen polis ekipleri, çevrede güvenlik aldı, rehin alınma olayının yaşandığı 5. kattaki iş yerinin kapısını çaldı. Açılan kapının ardından iki kadın ile bir çocuk çıktı. Polisin gelmesinin ardından panikleyen 12 yaşındaki, ismi verilmeyen bir çocuk, kağıdı aşağıya kendisinin, oyun olsun diye attığını söyledi. Polisleri şaşkına çeviren olayın ardından sevk edilen polis ekipleri, gülerek ayrıldı.

Bu arada, annesi, 12 yaşındaki oğlunu gazetecilerden korumak için sarıldı. Yakınları ise küçük çocuğun görüntülenmesine tepki gösterdi.