Beşiktaş'ta son sakatlar İsmail ve Fink

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Manisaspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta sakatlar listesine İsmail Köybaşı ve Michael Fink de eklendi.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Manisaspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta sakatlar listesine İsmail Köybaşı ve Michael Fink de eklendi. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in sekizinci haftasında Cumartesi günü Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Çift kale maç sırasında Ernst ile girdiği ikili mücadelede sol ayak bileğine darbe alan İsmail ve yine ikili mücadele sırasında sağ arka adalesinde sakatlanan Fink çalışmayı yarıda bıraktı.

Kulüp doktoru Devrim Urgun Fink ve İsmail'in durumlarının daha sonra netleşeceğini ancak ciddi bir sakatlıkları olmadığını dile getirdi.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde ilk yarım saati basına açık olan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Antrenmana Holosko ve ülkesinde tedavi gören Quaresma'nın yanı sıra sakatlıkları süren Erhan, Aurelio, tedavisine Madrid'de devam edilen Guti, gribal enfeksiyon geçiren Rüştü katılmadı. Fatih Tekke ve Ekrem Dağ koşu yapmakla yetindi.

Guti ve Quaresma'nın 21 Ekim'de İstanbul'a dönecekleri ve aynı gün oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçında Porto'ya karşı forma giyemeyecekeleri belirtiliyor.