Annesi Kaçırılırken Minibüsün Altında Kalan Çocuk Öldü

Gaziantep'te kaçırılan bir kadının 2 yaşındaki çocuğu, yaşanan arbedede bir minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay, Ünalldı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, N.Ö.'yü kaçırmak isteyen L.B., B.B. ve S.B., minibüsle Mıhçı Zekeriya Sokak'a geldi. Evden 2 yaşındaki çocuğu O.Z.Ö. ile birlikte çıkan anne N.Ö., sokakta bekleyen 3 şahıs tarafından zorla minibüse bindirilmek istendi. Yaşanan arbedede 2 yaşındaki O.Z.B., yere düştü. Çocuk düşmesine rağmen anneyi minibüse bindiren şahıslar olay yerinden kaçtı. Bu sırada minibüs, yere düşen 2 yaşındaki çocuğu ezdi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, ağır
yaralanan çocuğu Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürdü. Küçük çocuk, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın hemen ardından harekete geçen polis, annenin kaçırıldığı minibüsü MOBESE görüntülerini inceleyerek tespit etti. Minibüsün plakasını tespit eden polis, kısa sürede bir zanlıyı İncilipınar Mahallesi'nde yakaladı. Anne kurtarılırken, minibüs sürücüsü L.B. gözaltına alındı. Olaya karıştığı ileri sürülen B.B. ve S.B'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.
Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesine başvurulan N.Ö., 5 ay önce erkek kardeşi İ.Ö'nün, kendisini kaçıran şahıslardan birinin 15 yaşındaki kızını kaçırdığını ve kendisinin de intikam için kaçırıldığını söyledi. Kurtarılan anne ayrıca kendisine tecavüz edildiğini de ileri sürdü.