Kafeterya Sahiplerine Uyuşturucu Ticareti Suçundan Ceza Yağdı

Samsun'da narkotik polisinin bir kafeteryaya düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklanan iş yeri sahibi ve ortağına ceza yağdı.

Edinilen bilgiye göre, alınan bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi'nde işletmeciliğini Bayram A.'nın (27) yaptığı bir kafeteryaya operasyon düzenledi. Kafeterya ve Bayram A.'nın evinde arama yapan polis, 351 adet captagon cinsel uyarıcı uyuşturucu hap ve yaklaşık 1 kilo 100 gram esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan Bayram A. ile iş ortağı Eyüp K. (27), "Uyuşturucu madde
bulundurmak ve uyuşturucu madde ticareti" suçlarından tutuklandı. Yaklaşık 9 aydır tutuklu bulunan Bayram A. ile Eyüp K.'nin yargılanmaları sona erdi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında mahkeme heyeti Bayram A.'yı 6 yıl 3 ay hapis, 12 bin 500 TL adli para cezasına, Eyüp K.'yi ise 4 yıl 2 ay hapis, 8 bin TL adlı para cezasına çarptırdı.