Şener: Türkiye'nin ihtiyacı iktidar yapısını değiştirmek

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Türkiye'nin en büyük ihtiyacının en kısa zamanda iktidar yapısını değiştirmek olduğunu savunarak, eski

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Türkiye'nin en büyük ihtiyacının en kısa zamanda iktidar yapısını değiştirmek olduğunu savunarak, eski siyasetten uzaklaşıp yeni siyasetin ortaya konması gerektiğini söyledi.

Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ı, daha önce evinde ziyaret ederek Saadet Partisi'nin başına geçecek söylentilerine yol açan Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, parti binasında açıklama yaptı. Şener, Türkiye'nin gündemine değindi.

Türkiye Partisi Genel Merkezi'nde yapılan Birinci Ankara Bölge Toplantısı'na katıldı. Türkiye'nin en büyük ihtiyacının en kısa zamanda iktidar yapısını değiştirmek olduğunu vurgulayan Şener, eski siyasetten uzaklaşıp yeni siyaseti ortaya koyulması gerektiğinin altını çizdi.

Şener, gündemde olan et ithalatını da değerlendirdi. Hayvan ithalatı yapılmazsa dini bütün vatandaşların kurban kesemeyeceğini öne süren Şener, kurban fiyatlarının fazla olduğuna dikkat çekti. Bu fiyatlarla ülkedeki çiftçilerin para kazanamayacağını iddia eden Şener, bu fiyatların hayvan ithal edilen ülkelerin çiftçilerine yarayacağını sözlerine ekledi.