Dağyenice Projesi Turizmcilerin Gözdesi

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Nilüfer ilçesine bağlı Dağyenice Köyü'ne yapılması planlanan 'Termal Turizm Bölgesi Projesi' için Rixos ve Conrad otellerinin sahipleriyle görüştüklerini belirterek, "Bursa'nın kaderini değiştirecek proje için işbirliğine önem veriyoruz" dedi

Dağyenice Projesi Turizmcilerin Gözdesi
Bursa Valisi Şahabettin Harput, Nilüfer ilçesine bağlı Dağyenice Köyü'ne yapılması planlanan 'Termal Turizm Bölgesi Projesi' için Rixos ve Conrad otellerinin sahipleriyle görüştüklerini belirterek, "Bursa'nın kaderini değiştirecek proje için işbirliğine önem veriyoruz" dedi.
Bursa'nın birçok yerinde sondaj çalışması yaptıklarını ifade eden Vali Harput, Dağyenice Termal Turizm Bölgesi Projesi'ni bir an önce başlatmayı istediklerini söyledi. Yaklaşık 11 bin dönümlük alanda, ormanın içinde ve gölet kıyısında yapılacak komplekste çok sayıda kaplıca, spor, sağlık ve sosyal tesisin yer alacağını kaydeden Harput, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alındığını vurguladı.

"RİXOS VE CONRAD'IN SAHİPLERİYLE GÖRÜŞTÜK"
Türkiye'yi dünya çapında temsil edecek vizyon bir projeyi burada başlatacaklarının altını çizen Harput, proje için Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince ve Conrad otelinin sahibi Erol Aksoy ile görüştüklerini ifade etti. Turizm alanındaki önemli isimlerle işbirliği yapmayı istediklerini belirten Harput, Dağyenice Projesi'nin turizmcilerin gözdesi olduğunu kaydetti. Harput, "Rixos otellerin sahibi Fettah Tamince ile Conrad'ın sahibi Erol Aksoy ile görüşmelerde bulunduk. Turizm alanında isim yapan işletmeciler bu alana büyük ilgi gösteriyor. Bizim ile işbirliği yapmak istiyorlar. Ekim ayı sonunda tekrar bir araya gelerek o bölgeyle alakalı dünya projesi olacak şekilde planlamanın yapılmasını hedefliyoruz. Dağyenice Projesi bizim çok zamanımızı alacak. Ama Bursa için değecek. Öncelikle projenin ortaya çıkması ve ondan sonra tesisin hayata geçmesini sağlayacağız. Hemen yapalım edelim düşüncesi içerisinde değiliz. Bu bölge için projeye büyük önem veriyoruz. Eksikliklerin olmaması için gayret sarf ediyoruz. Sektör temsilcilerinden görüşlerinden faydalanıyoruz" diye konuştu.