Elazığspor dayanışma toplantısı düzenlendi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Elazığspor, elde ettiği Fetiyespor ve Pendikspor galibiyetlerinin ardından dayanışma toplantısı düzenle

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Elazığspor, elde ettiği Fetiyespor ve Pendikspor galibiyetlerinin ardından dayanışma toplantısı düzenledi.

Gerçekleştirilen programa Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ETSO Başkanı Ali Şekerdağ, Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu, kamu kurumlarının temsilcileri ile kulüp yöneticileri katıldı. Programda konuşan Elazığ Valisi Muammer Erol, toplantıya gelen konuklara seslenerek Elazığspor için dayanışma zamanı olduğunu söyledi.

Hem şehirde hem de takımda Bank Asya 1. Ligi hedefinin benimsendiğini ve takımın bu hedefe doğru ilerlediğine vurgu yapan Muammer Erol, geçen yıl kapanması ya da kayyuma devri gündemde olan bir takımın bugün bu noktaya gelebilmesinin çok önemli olduğunu anlattı.

"Kazanmak hak etmeye bağlıdır" diye konuşan Vali Erol, başarıda ve kazanmada sürekliliğin başarıya olan isteğe bağlı olduğunu ifade etti. Geçen yıl da kurumun ciddi darboğazlardan geçtiğini belirten Erol, kombine bilet satışlarına kurumlardan gelen desteğin kulüp için hayat suyu gibi geldiğini, bu yıl da aynı desteğin geleceğini ümit ettiğini söyledi.

Şehrin birlik içerisinde takıma sahip çıkmasının zamanı olduğunu anlatan Vali Erol, il dışında yaşayan Elazığlılara da seslenerek takıma sahip çıkmaları için kimsenin bir mazereti kalmadığını, desteğin ve katkının tam zamanı olduğunu ifade etti.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise takımın iyi yolda olduğuna dikkat çekti. Selmanoğlu, bu aşamada ihtiyaç duyulan desteğin sağlanması için herkese önemli görevler düştüğünü aktardı.