Kız Öğrenciler Vali Karaloğlu'na Konser Bileti Sattı

Sevgi Evleri'nde kalan öğrenciler, lösemili çocuklar yararına düzenledikleri Murat Kekilli konser biletlerinden 10 tanesini Van Valisi Münir Karaloğlu'na sattı.

Kız Öğrenciler Vali Karaloğlu'na Konser Bileti Sattı
Edremit ilçesindeki Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan öğrenciler, lösemili çocuklar yararına cumartesi günü Merkez Kapalı Spor Salonu'nda saat 19.00'da Murat Kekilli'nin katılımıyla düzenlenecek konserin hazırlıklarını sürdürüyor. Konser öncesi kız öğrenciler, kurum ve kuruluşların daire amirlerine bilet satmaya başladı. Yurtta kalan 3 kız öğrenci de beraberlerinde kurum personeli ile birlikte Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret ederek kendisini cumartesi günkü Murat Kekilli konserine davet etti.
Öğrencilerin davetinden ve lösemili çocuklar yararına düzenledikleri konserden memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Karaloğlu, "Çocuklar, öncelikle çok güzel düşünmüşsünüz. İnşallah bol para toplarsınız da, lösemili arkadaşlarınıza da yardımcı olursunuz. Bu tip etkinliklere de devam edin. Toplumumuzda sıkıntılı durumda olan insanlar var. Sizin kalacağınız yeriniz, eviniz var. Sizinle ilgilenen insanlar var. Her şeyden önemlisi de sağlığınız yerinde. Ama şu anda hastane köşelerinde hastalıktan dolayı ayrılamayacak kardeşleriniz de var. Sizleri tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.
Vali Karaloğlu, daha sonra toplam 50 TL bedeli olan 10 adet konser bileti satın aldı.