Başkan Alıcık'tan Başkan Saatçi'ye Teşekkür Plaketi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi ile Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Nazilli Belediye Başkan Haluk Alıcık'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Alıcık'tan Başkan Saatçi'ye Teşekkür Plaketi
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Eylül ayında Fethiye'de bıçaklı saldırıya uğrayan Başkan Behçet Saatçi'ye geçmiş olsun dileklerini iletmek için, daha sonra ki zaman diliminde iki kez Fethiye'ye ziyarete gidip belediye çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunmuştu.
Nazilli Belediye Başkanı Alıcık ile yakın arkadaş olduğunu ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, hem merak ettiği Nazilli'yi görmek hem de Haluk Alıcık'a iade-i ziyaret için Nazilli'ye geldiğini ifade etti. Bir süre Nazilli Belediye Başkanlığı makam odasında sohbet eden iki başkan ve Nazilli Belediye Meclis Üyeleri, daha sonra misafir Belediye Başkanı Behçet Saatçi'ye şehrin önemli yerlerini gezdirerek, incelemelerde bulundular.
Yaptığı açıklamada, özellikle, Uzun Çarşı'yı beğendiğini ifade eden Başkan Saatçi; "Nazilli'nin Uzun Çarşısı İzmir Kemeraltı'ndan çok bir farkı yok. Beni büyüledi. Nazilli'nin doğal güzel kadar şehir güzelliğine de hayran kaldım" diyerek Nazilli'yi beğendiğini sıkça dile getirdi.
Gezi sırasında iki Belediye Başkanı, İstasyon Meydanı'ndaki Ankara Palas Oteli olarak bilinen ve şuanda Etnografya Müzesi olan otelde Demirci Mehmet Efe ve Yörük Ali Efe'yle ilgili eserleri incelediler.
HUZUREVİ TEK TİP PROJESİ
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Huzur Evi Tek Tip Projesi'ni Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi'nin ücretsiz olarak kendilerine vermelerinden dolayı çok mutlu olduklarını ve bölgenin en iyi huzurevi projesi olduğunu dile getirerek; "Fethiye Belediye Başkanımız Behçet Saatçi'ye ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendisi bize bölgenin en güzel Huzurevi Projesi'ni ücretsiz sağlamıştır. Kendisi de, Nazilli'ye bu şekilde hizmet vermiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca geçtiğimiz yıl Muğla'da oynadığımız maçlarda yardımcı olarak Nazilli Belediyespor'umuzu Muğla'da rahat ettirdi. Fethiye Belediyesi ile birçok çalışma şansı bulmamızdan dolayı mutluyum. Kardeş şehir dedikleri böyle bir şey olmalıdır. Bundan sonra her iki belediye arasında daha sıkı bit işbirliği yapacağız" dedi.
Konuşmaların ardından Başkanı Haluk Alıcık kardeş şehir ilan ettiği Fethiye'nin Belediye Başkanı Behçet Saatçi'ye teşekkür plaketi vererek, Başkan Saatçi'yi onore etti.
(ÜÖ-