Türkiye Azerbaycan Bakü'de karşı karşıya geliyor

Dün akşam Türkiye Azerbaycan maçı Bakü'de oynandı. Türkiye Azerbaycan ile 6. maçını dün akşam yaptı. Bundan önce 5 defa Azerbaycan'la karşılaşan Türkiye Azerbaycan'a hiç yenilmedi. Türkiye 5. maçtan 4'ünü kazandı birinde de berabere kaldı. Azerbaycan Türkiye'ye 1-0 yendi.

Türkiye Azerbaycan Bakü'de karşı karşıya geliyor
Bu akşam Türkiye Azerbaycan maçı Bakü'de.. Türkiye Azerbaycan ile 6. maçını dün akşam yapıldı. Bundan önce 5 defa Azerbaycan'la karşılaşan Türkiye Azerbaycan'a hiç yenilmedi. Türkiye 5. maçtan 4'ünü kazandı birinde de berabere kaldı. Türkiye Azerbaycan maçının sonucunda gülen taraf Azerbaycan oldu.

Azerbaycan Türkiye maçı ne zaman, hangi TV kanalında ve hangi saatte yayınlanacak? Türkiye Azerbaycan maçı ile ilgili geniş özet ve detaylar haberimizde olacaktır. EURO 2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri 4. maçında Türkiye A Milli takımımız Azerbaycan Karşı karşıya gelecek. Azerbaycan Türkiye maçını NTVSPOR şifresiz canlı ve naklen saat 18:00'de yayınlayacak.

TÜRKİYE 0 - 1 AZERBEYCAN - GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE -AZERBEYCAN MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

NTV SPOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Stat
Tevfik Behramov

Saat
18.00

Yayın
Tv: NTV SPOR
NTV Spor 11054 Horizontal Doğu 30000 5/6 770 Türksat 3A
İnternet: Ajansspor.com

Hakem
Aleksandru Dyakonu (Romanya)
Yardımcı hakemler
Adrian Vidan - Radu Ghinguleac
Dördüncü hakem
Sebastyan Koltesku

Azerbaycan ile Türkiye arasında yarın TSİ 18.00'de oynanacak karşılaşmayı Romen Aleksandru Dyakonu yönetecek. Dyakonu'nun, yardımcılıklarını Radu Adrian ve Vida Ghinguleac yapacak. Karşılaşma NTV'den naklen yayınlayacak.