SP Hatay İl Başkanı Çalışkan: Küçük hesap peşinde koşanlar zor zamanda gemiyi terk eder

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, partiden ayrılan grubun tek sermayelerinin Necmettin Erbakan olduğunu başka da konuşacak bir şeyle

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, partiden ayrılan grubun tek sermayelerinin Necmettin Erbakan olduğunu başka da konuşacak bir şeylerinin bulunmadığını söyledi.

Saadet Partisi Hatay İl Divan Toplantısı Belen'de yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Necmettin Çalışkan, olağanüstü büyük kongre çağrı heyeti üyesi Hasan Bitmez, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Çalışkan, AK Partinin kuruşunda da aynı şeyler yaşandığını iyi niyetlerle gidenlerin değişime uğradığını söyledi.

Çalışkan "Bu ülkede Milli Görüşçü söylemlere ihtiyaç var. Bu ses varlığını ilelebet sürdürmeli. İdeali davası olanlar rüzgârlara kapılmaz. Küçük hesap peşinde koşanlar, rüzgâra göre yön değiştirenler ancak zor zamanda gemiyi terk eder. İki yıldır Saadet Partisine zerre kadar yer vermeyenler, bu süreçte aç canavarlar gibi sevinçle bu gelişmeleri izliyor, tetikliyor, alkışlıyor, bundan ibret almak gerek" ifadelerini kullandı.