Şanlıurfa'da terör örgütü operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa'da Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, izinsiz gösteri, molotof kokteyli atma, bu eylemleri yönlendirme ve terör örgütüne eleman temini suçlul

Şanlıurfa'da Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, izinsiz gösteri, molotof kokteyli atma, bu eylemleri yönlendirme ve terör örgütüne eleman temini suçlularına yönelik düzenlediği operasyonlarda 25 kişiyi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, sabah saatlerinde BDP İl Eşbaşkanları İbrahim Ayhan ve Adile Fidan, tutuklu bulunan BDP Suruç Belediye Başkanı Ethem Şahin'in evlerine, Azadiya Welat Gazatesi bürosuna, Harran Üniversitesi Öğrenci Derneği (HÜÖDER)'ne, Viranşehir ve Suruç ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda aralarında Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Şanlıurfa İl Eşbaşkanları Adile Fidan ile İbrahim Ayhan'ın da bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

İzinsiz gösteri, molotof kokteyli atma ve bu eylemleri yönlendirme, terör örgütüne eleman temini suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 25 kişinin emniyette sorgusu sürüyor.