BTP'li kadınlar aşure günü düzenledi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği aşure gününde Kilisli bayanlar bir araya geldi.

BTP'li kadınlar aşure günü düzenledi
BTP Kilis Kadın Kolları tarafından tertip edilen etkinlik çerçevesinde, programa katılan misafirlere Aşure ikram edildi.

Bayanların yoğun ilgi gösterdiği programda bir konuşma yapan BTP Kilis Kadın Kolları Başkanı Zuhal Özkar, Kadın Kolları olarak her yıl düzenledikleri aşure günü programının gelecekte de devam edeceği müjdesini vererek şunları söyledi:

"Dinimizde Aşure günü birçok olağanüstü olayın vuku bulduğu özel bir gündür. Aynı zamanda Hz. Hüseyin Efendimizin Kerbela'da şehit edildiği gün de yine Aşure gününe isabet etmiştir. Bu özel günü yaşatmak için düzenlediğimiz programa katılan misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Millet olarak bu tür günlerde bir araya gelmemiz, birlik ve beraberliğimizin tesis ve gelişiminde büyük rol oynamaktadır. Bu sebeple biz BTP Kilis Kadın Kolları olarak, Kilis'te bu tür etkinliklerimizin sayısını her geçen gün daha da arttırmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu tür faaliyetlerimize devam edeceğimizin müjdesini buradan siz değerli misafirlerimize vermek isterim.

BTP Kilis Kadın Kolları olarak, dini ve milli bütünlüğümüzün ne kadar önemli olduğunu biliyor ve bunun gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu noktada Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Haydar Baş, "Dini bütünlüğümüz milli bütünlüğümüzdür, milli bütünlüğümüz de dini bütünlüğümüzdür" demektedir. Bizler de bu tür faaliyetlerimizle milletin birliğine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu tür çalışmalarımızda Kilisli kadınlarımızın bize destek vereceğine inancımız tamdır. Burada toplanan kalabalık da, bunun bir ispatıdır. Bu yıl, düzenlemiş olduğumuz Aşure Günü programına katılan siz değerli hanım kardeşlerime çok teşekkür ediyorum."