Taraf'ın yaptığı alçakça ve haincedir

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Medya Mahallesi isimli programa konuk olan Mehmet Yakup Yılmaz, Taraf gazetesine ağır eleştirilerde bulundu

Program sunucusu Ayşenur Arslan ile brlikte adı Balyoz Darbe Planı'nda işbirlikçi gazeteciler arasında yer alan Mehmet Yakup Yılmaz yayınlanan listenin kasten hedef göstermek amacıyla yazıldığını belirterek "Eğer kasten hedef göstermeyi düşünmüyorsan bu listeyi yayınlamassın onun için de alçakça ve haince bir iş yaptıklarını söylüyorum Taraf gazetesinin" diye konuştu.

Ayrıca Taraf gazetesini dava edeceğini dile getiren Yılmaz listede ismi yer alan herkese  çağrıda bulunarak "Bütün diğer arkadaşlara da bunu tavsiye ediyorum" dedi.

Tecrübe Konuşuyor isimli programın Taraf gazetesinden yapacağı yayına da gönderme yapan Yılmaz, program sunucuları Hasan Cemal ve Cengiz Çandar'a seslenerek "İnşallah körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde bişey olmaz. Hasan Cemal'den ve Cengiz Çandar'dan gazeteci olduklarını hatırlamalarını ve öyle sorular sormalarını istiyorum" diye konuştu.