Yıldızlar da Haiti'ye el uzattı

Dünyaca ünlü sinema ve film yıldızları Haiti depremzedelerine yardım etmek için bir kampanya düzenliyor.

Yıldızlar da Haiti'ye el uzattı
Aralarında Rod Stewart, Leona Lewis, JLS ve Michael Buble'ın da bulunduğu bir çok şarkıcı Haiti depremzedelerine yardım için bir araya geliyor.
İngiltere ve ABD'de X Factor adlı şarkı yarışmasının organizatörü Simon Cowell'ın düzenlediği etkinlikte şarkıcılar REM'in "Everybody Hurts" bestesini beraber söyleyecek.
Sun gazetesinin haberine göre Robbie Williams, Coldplay, Take That ve efsane Beatles grubundan Paul McCartney'e de teklif götürüldü.
Bu arada Madonna ve Beyonce, depremin vurduğu Haiti'ye para yardımı toplanmasını sağlayacak küresel çapta ayrı bir etkinliğe katılıyor.
"Haiti için Umut" adı verilen ve Hollywood yıldızı George Clooney'in düzenlediği etkinlik kapsamındaki tüm gösterilerin kayıtları, ABD'deki belli başlı televizyon kanalları üzerinden tüm dünyada yayınlanacak.
Bağış toplamaya yönelik televizyon etkinliğinde yer alacak diğer isimler arasında Londra ayağında U2'den Bono ve The Edge, Jay-Z ve Rihanna'yı saymak mümkün.
Etkinliğin New York ayağında ise Haiti asıllı Amerikalı Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J Blige, Shakira ve Sting sahne alacak.