Arnavutköy'de spor yaygınlaştırılacak

Arnavutköy'de sporun gelişmesi ve yaygınlaşmasını sağlamak amacı ile bir toplantı düzenlendi.

Arnavutköy’ün mülki ve idari amirleriyle birlikte işadamları ve derneklerle birlikte spor kulüplerinin katıldığı toplantıda sporun bölgenin geleceğinde önemli yer tutacağı noktasında birleşildi.

Hadımköy’deki Seyidoğlu Restoran’da yapılan kahvaltılı toplantıya Kaymakam Hürrem Aksoy, Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, İşkur İl Müdürü Muammer Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Şube Müdürü Halil Şahin, İlçe Halk Eğitim Müdürü Ali Şahin, iş adamları, sanayiciler, okul spor kulüp başkanları ve okul müdürleri katıldılar. Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy, Arnavutköy’ün en önemli potansiyelinin genç nüfus olduğuna dikkat çektiği konuşmasında işadamlarına seslenerek, “Bizler de sizlerin desteği ile çocuklarımıza yeni imkanlar sağlamalıyız. Çünkü sportif alanda elde edilen başarılar inanıyoruz ki derslerdeki başarıyı da beraberinde getirecektir dedi.

SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN SPOR ŞART


Kaymakam Aksoy’dan sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ise sağlıklı nesillerin yetişmesi için sporun öneminin büyük olduğuna değindi. Bu etkinliklerin sosyal sorumlulukları olduğunun altını çizen Başkan Haşim Baltacı, eğitim ve spor gibi birçok sosyal alanda hizmetler sunarak çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkıda bulunmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Haşim Baltacı bu ve buna benzer faaliyetlerinin devam etmesi için el ele olunması gerektiğine değinerek, “Spor Dostu Projesine destek veren sanayici ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı sonunda İş adamları okul spor kulüplerinin “Spor Dostu” olduklarını beyan ettiler ve protokole imza attılar.