Yaprak Dökümü 137. Bölüm

Yaprak Dökümü çarşamba akşamı yayınlanacak 137. bölümüyle Kanal D ekranlarında süpriz gelişmelere sahne olacak

Yaprak Dökümü 137. Bölüm
  Şevket , Ferhunde ' ye karşı uzun sü ; redir hazırladığı tehlikeli intikam oyununu başlatıyor . Sessiz sedasız evi terk eden Leyla ' nın yokluğu kısa zamanda anlaşılır . Onun Oğuz ' a geri dö ; ndü ; ğü ; nü ; anlayan Ali Rıza Bey ' in şiddetli ö ; fkesi bü ; tü ; n evi sarsarken , Hayriye Hanım korku ve ç ; aresizlikle bildiklerini inkâ ; r eder . Evde yaşanan ö ; fke nö ; betinin dalgalarının komşulara kadar uzanması , başka sorunları da beraberinde getirir .

Şevket , Leyla ' yla yü ; zleşmek iç ; in karşısına ç ; ıktığında artık onun kendi yolunu ç ; izdiğini anlar . Leyla ' nın bu kararı vermesinde Ferhunde ' nin baskısının da payı olduğunu ö ; ğrenen Şevket intikam planını hızla uygulamaya koyar .

Ali Rıza Bey , aldığı son darbenin acısıyla baş etmeye ç ; alışırken , sağlık sorunlarını ikinci plana atar . Komşularıyla kö ; prü ; leri yıkan Hayriye Hanım evden taşınmaya karar verir . Bir sü ; reliğine yine Necla ' nın evinde kalmaktan başka ç ; areleri yoktur .

Ali Rıza Bey bü ; tü ; n yaşadıkları olumsuzluklardan sonra , hala kendisinden saklanan gerç ; ekler olduğunu ö ; ğrenir ve bir kez daha sırtından vurulduğunu hisseder . Bu onun iç ; in bardağı taşıran son damla olur ve Ali Rıza Bey kendine sığınak olarak bu kez Şevket ' in inşaatını seç ; er . Aynı gece Şevket uzun sü ; redir hazırladığı tehlikeli oyunu oynamaya başlar .

Gecenin sonunda Ferhunde ' yi bü ; yü ; k bir sü ; rpriz beklemektedir .