Mercedes pazar payını arttırdı

Mercedes Benz, dünyada yaşanan ekonomik krize rağmen otomobil pazar payını artırdı.

Mercedes pazar payını arttırdı
  Mercedes Benz Tü ; rk AŞ Hafif Ticari Araç ; lar Satış ve Pazarlama Mü ; dü ; rü ; Tufan Akdeniz , son dö ; rt yılda olduğu gibi , kü ; resel ekonomik kriz yaşanmasına rağmen geç ; en yıl pazar paylarını artırdıklarını , bu yılı da aynı şekilde devam ettirmeyi hedeflediklerini belirtti .

Diana Turizm Şirketi ' nin Mercedes Benz ' den satın aldığı 2010 model 23 ticari aracın anahtar teslim tö ; reni , Mercedes Benz Tü ; rk AŞ Bayi Hastalya Otomotiv ' de yapıldı . Tö ; rene katılan Mercedes Benz Tü ; rk AŞ Hafif Ticari Araç ; lar Satış ve Pazarlama Mü ; dü ; rü ; Tufan Akdeniz , yaptığı konuşmada , meslek hayatındaki en keyifli gü ; nlerinden birini yaşadığını belirtti . Mercedes Benz olarak mü ; şterileriyle birlikte ç ; ö ; zü ; m ortağı olmak istediklerini kaydeden Akdeniz , geç ; en yılın kendi firmaları ve araç ; satışı aç ; ısından oldukç ; a başarılı geç ; tiğini vurguladı . Akdeniz , şö ; yle konuştu :

' ' 2009 yılını da son dö ; rt yılda olduğu gibi pazar payımızı artırarak kapattık . Bü ; yü ; klerimiz ticari araç ; alım satışını , filin doğumuna benzetirler . Mü ; şterilerimizle ç ; ö ; zü ; m ortağı olabilmek ç ; ok bü ; yü ; k bir sorumluluk ve bü ; yü ; k ç ; aba gerektiriyor . Bu işlere uzun vadeli bakarsanız işin her yö ; nü ; yle ç ; alışmanız lazım . Diana Turizm ile daha ilk gü ; nden itibaren aç ; ık defter ç ; alıştık . Ö ; nce mü ; şterimizin nasıl bir araç ; la ç ; alışması gerektiği yö ; nü ; nde araştırma yaptık . Araç ; ların nerede kullanılacağını belirledik . Diana Turizm Şirketi Antalya turizminin kalbi , turizm sektö ; rü ; nü ; n ö ; nderlerinden biri . Diana Turizm şirketinin bizim araç ; ları kullanması bizim iç ; in bir gurur . Bizim iç ; in pazarda ö ; rnek oluşturacak . ' '

BAŞARILIYIZ

Mü ; şterilerin Mercedes Benz ' i takdir ettiğini anlatan Tufan Akdeniz , ' ' Başarılı mıyız diye bakıyorum , evet başarılıyız . 1967 yılında kurulduğundan beri otobü ; s alanında tartışmasız lider . 2009 yılını da gururla kapattık ' ' dedi .

1984 yılında kamyon fabrikasının aç ; ılmasından sonra Tü ; rk pazarına kamyonları tanıtmakta zorlandıklarını belirten Akdeniz , sö ; zlerini şö ; yle sü ; rdü ; rdü ; : ' ' 1984 yılında kamyon fabrikası kurulduktan sonra , Tü ; rkiye iç ; in en iyisini yaptığımız ü ; rü ; nü ; Tü ; rk pazarına sunmamız , tanıtmamız uzun sü ; re aldı ama son 6-7 yıldır kamyonda da uzak ara lider konumdayız . 2009 yılını lider kapattık . Geç ; en yıl otomobilde ise tarihi bir başarı yakaladık . Tü ; m ü ; rü ; n guruplarımızda pazar payımızı artırdık . Hafif ticari araç ; lar da bunlardan biri . Gö ; ğsü ; mü ; zü ; kabartarak sö ; ylü ; yorum ; Vito , Viano ve Sprinter ile pazar payımızı artırdık . Ç ; ü ; nkü ; 2009 , bu alanda dü ; şmü ; ş bir pazardı . Bakmayın Ö ; TV ' nin pazarın dü ; şmesine engel olduğuna . . . Aslında ticari araç ; ların , kü ; ç ; ü ; k araç ; ların bulunduğu sınıfta etkisini gö ; steriyor . Bizim tarafta değil . 2009 yılını da son dö ; rt yılda olduğu gibi pazar payımızı artırarak kapattık . Bunun iç ; in başta mü ; şterilerimize ve ekibimize teşekkü ; r ediyorum . 2010 yılında da bu bö ; yle devam edecek . Buna inancımız tam . Ç ; ü ; nkü ; bö ; yle mü ; şterilerimiz oldukç ; a , biz bu kadar kararlı oldukç ; a , her geç ; en sene mü ; şterilerimiz daha fazla oranda araç ; larımızı tercih ediyor . Niye tercih ediyor derseniz , ü ; rü ; nler burada . Ç ; ok yö ; nlü ; hizmet bağını kurabiliyorsanız başarırsınız . Bu hizmet bağını kurduğumuz sü ; rece ö ; nü ; mü ; zdeki yıllarda da pazar payımız daha da artacak . ' '

Konuşmaların ardından Tufan Akdeniz , Diana Turizm Şirketi Operasyon Mü ; dü ; rü ; Mustafa Egemen ' e ticari araç ; ların anahtarını verdi .