İstanbul Fatih'te uyuşturucu operasyonu

İstanbul Fatih'te bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 85 kilo toz esrar ile birlikte 2'si kadın 6 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Fatih'te uyuşturucu operasyonu
  Narkotik polisi , iç ; inde uyuşturucu bulunan bir kargonun Van ' dan İstanbul ' a gö ; nderildiğine dair istihbarat aldı . Bunun ü ; zerine kargoyu takibe alan ekipler , sö ; z konusu kargonun Fatih Ç ; arşamba ' da yer alan bir eve gideceğini belirledi . Kontrollü ; şekilde kargonun teslimini bekleyen ekipler , yapılan teslimatın ardından harekete geç ; ti . Eve yö ; nelik yapılan operasyonda kargo inceleme altına alındı . Yapılan aramalarda kargo iç ; erisinde bez parç ; alarına sarılı vaziyette 4 ç ; uval iç ; erisinde gizlenmiş 85 kilo toz esrar bulundu . Bunun ü ; zerine uyuşturucu ile ilgili mal sahibi olduğu ö ; ne sü ; rü ; len Abdü ; laziz Ş . , oğlu Sadet Ş . ile Yaver E . gö ; zaltına alındı . Bu kişilerin ifadeleri sonucu olayla bağlantılı oldukları belirlenen Canan Ş . , Ziri Ö ; . ile Abdü ; lsettar Ö ; . ' de daha sonra ayrı bir evde yakalandı .

Narkotik Suç ; larla Mü ; cadele Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nde sorgu ve işlemleri tamamlanan şü ; pheliler bugü ; n Beşiktaş ' taki İstanbul Adliyesi ' ne sevk edildi .