Erdoğan'a mektup: Zerre kadar yüreğiniz varsa

Başbakan'a mektup yazan Ergenekon tutuklusu avukat Serdar Öztürk, Erdoğan'a ''Islak imzalı belge, teknoloji kullanılarak üretilmiş sahte bir belgedir'' dedi.

Erdoğan'a mektup: Zerre kadar yüreğiniz varsa
  Bü ; rosunda &ldquo ; İrtica İle Mü ; cadele Eylem Planı&rdquo ; bulunduğu iddia edilen Ergenekon tutuklusu avukat Serdar Ö ; ztü ; rk , Başbakan Erdoğan ' a mektup yazdı ve ' ' Islak imzalı belge , teknoloji kullanılarak ü ; retilmiş sahte bir belgedir ' ' dedi .

BELGE ' SAHTE '

Gazeteport ' tan Yusuf Sahici ' nin haberine gö ; re , Ankara ' daki ofisinde Tü ; rkiye ' nin hala tartıştığı &ldquo ; İrtica İle Mü ; cadele Eylem Planı&rdquo ; bulunduğu iddia edilen Ergenekon tutuklusu avukat Serdar Ö ; ztü ; rk , Başbakan Erdoğan ' a bir mektup yazdı . Ö ; ztü ; rk ' ' Islak imza iç ; erdiği iddia edilerek savcılara gö ; nderilen belge teknolojik imkanlar kullanılarak ü ; retilmiş sahte bir belgedir . Ö ; nceki fotokopiden tek farkı , teknolojik imkanlarla imzanın renkli hale getirilmiş olmasıdır ' ' dedi .

ISMARLAMA RAPOR

Ergenekon davası tutuklusu Albay Levent Gö ; ktaş ' ın da avukatı olan Ö ; ztü ; rk , TBMM ' deki bazı milletvekillerine de gö ; nderdiği ' Sayın Başbakan ' ' diye başlayan mektubunda , Adli Tıp Kurumuna bir hafta ö ; nce atanan ve Grafoloji Uzmanı olmayan tıp doktorlarına hazırlattırılan ve ' ' Ismarlama olduğu aç ; ıkç ; a sırıtan ' ' raporun da , belgedeki sahteciliği ö ; rtemeyeceğini savundu .

ZERRE KADAR YÜ ; REĞİNİZ VARSA . .

Ö ; ztü ; rk mektubunda ' ' Zerre kadar yü ; reğiniz varsa ' ' diyerek şu konulara da değindi :

DÜ ; ZMECE RAPORU BİR YANA BIRAKIN

' O albayı adalete teslim edin&rdquo ; diye ç ; ağrı yapan siz sayın Başbakan , eğer zerre kadar yü ; reğiniz ve zerre kadar adalete inancınız var ise ve samimiyetle maddi gerç ; eğin ortaya ç ; ıkmasını istiyorsanız ; suç ; a konu belge ile ilgili grafoloji raporunu , uzmanlığı olmadığı halde dü ; zenleyen ve suç ; işleyen ATK ç ; alışanlarının hazırladığı dü ; zmece raporu bir yana bırakın .

SAVCILARIN ARKASINDA DURMAYIN

Gerç ; ek grafologlardan oluşan , bir kurula belgenin bilgisayarda renkli imzalı olacak şekilde ve sahte olarak hazırlanıp hazırlanmadığının belirlenmesi iç ; in gerekli laboratuar incelemelerinin yapılmasını sağlayın . Belgedeki sahtekarlık ortaya ç ; ıktığı zaman , size tavsiyem , altına Mercedes vererek desteklemenize rağmen , sü ; rekli suç ; işleyerek bir bataklık yaratmış olan savcıların arkasında durmayın ve onları adalete teslim edin . ' '