Garipoğlu: Münevver'i bavula sığmadığı için parçalamış

Münevver Karabulut'u öldürmekten zanlı Cem Garipoğlu, polislerle arasında geçen konuşmalar arasında, yurtdışına hiç çıkmadığını, bilmediği bir yere bilmediği bir kişi tarafından götürüldüğünü söyledi.

  Polis gö ; re , cinayetin işleniş şekliyle ilgili bir tereddü ; t yok . Teslim alındığında psiklojisi ç ; ok bozuk olan , ü ; zgü ; n gö ; rü ; nen ve titreyen Cem ' in ü ; zerindeki kıyafetler de yeni değil ancak temizdi . Cem ' i teslim aldıktan sonra &ldquo ; Gel koç ; um , sen bize emanetsin&rdquo ; dediği ileri sü ; rü ; len polise gö ; re olayın satanizmle ilgisi yok . &ldquo ; Pişmanım , keşke onun yerine ben ö ; lseydim&rdquo ; diyen Cem Garipoğlu , Mü ; nevver Karabulut ' u olay gü ; nü ; okuldan almış ve annesine de &ldquo ; Bir arkadaşımla geliyorum evi boşalt&rdquo ; demişti . Cem Garipoğlu , &ldquo ; Bu hunharlık niç ; in&rdquo ; sorusuna &ldquo ; Bilmiyorum&rdquo ; , &ldquo ; Mü ; nevver ' in başını niye kestin?&rdquo ; sorusuna ise ' Kafası bavula sığmadığı iç ; in&rdquo ; yanıtını verdi , Cem , &ldquo ; Testereyi almak nereden aklına geldi?&rdquo ; sorusunu da &ldquo ; Bilmiyorum&rdquo ; diyerek yanıtladı .

GARİPOĞLUNUN İFADESİNDEN BAŞLIKLAR

' Yurtdışına ç ; ıkmadım , bilmediğim bir yere beni bir kişi gö ; tü ; rdü ; , Tanımadığım bir kişi bilmediğim bahç ; eli bir eve gö ; tü ; rdü ; , o evde kaldım . '

' Bavula sığmadığı iç ; in cesedi testereyle parç ; alayıp gitar kutusuna koydum . '

' Etiler ' deki cesedi bıraktığım yeri rasgele seç ; tim . '

' Ç ; ok ü ; zgü ; nü ; m o ö ; lmeseydi ben ö ; lseydim . '

' Olayda satanizm yok . '

' Bahç ; eşehir ' deki evde 700 bin Dolar yoktu . '

' Daha ö ; nce yakalanıp bırakılmadım . '

' PSİKOLOJİSİNİN NORMAL OLDUĞUNU SÖ ; YLEYEMEM '

Cem Garipoğlu ' nun avukatı Aytekin Kaya , Ü ; skü ; dar Ç ; ocuk Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ö ; nü ; nde yaptığı aç ; ıklamada , ' Sö ; ylenen yerden ç ; ocuğu aldım , Emniyetle buluştuk . Onlar , artık Cem bizim misafirimiz dedi . Sakin bir şekilde gü ; rü ; ltü ; patırdı olmadan aldılar sağlık kontrolü ; ne gö ; tü ; rdü ; ler . Ben de şubeye geç ; tim . Bu arada sucuk ekmek aldım , karnı aç ; oldugu iç ; in . İşin insani yö ; nü ; ne bakıyorsun yerken bü ; tü ; n bunları yapan bu ç ; ocuk mu diyorsun ' diyen Kaya , ayrıca ' Garipoğlu ' nun psikolojisinin normal olduğunu sö ; yleyemem . Olayla ilgili hiç ; bu konulara girmedik , ç ; ü ; nkü ; bu şekilde sağlıklı bir iletişim kuramazdık . Babama ç ; ok ü ; zü ; ldü ; m haksız yere iç ; eride dedi ' diye konuştu .