Kazaya müdahale eden polise araba çarptı

Muğla'da meydana gelen trafik kazasına müdahale eden polise yoldan geçen başka bir araç çarptı.

Edinilen bilgiye göre Muğla-Marmaris Karayolu Sakartepe mevkiinde Ahmet Erdoğan yönetimindeki 48 NF 519 plakalı otomobil yağışlı hava nedeni ile yoldan çıkarak yol kenarına devrildi. Meydana gelen kazanın ardından olay yerine gelen Muğla Bölge Trafik Müdürlüğü’ne bağlı Gökova Bölge Trafik İstasyonunda görevli trafik polisleri araçların geçişleri için yolda önlemlerini aldı.
Ahmet Erdoğan’a ait otomobilin çekiciye alınması sırasında başka bir kazaya neden olunmaması için görevli polis memuru Mustafa Karakaş, kaza yapan araca yardımcı olurken, Rıza Coşkun yönetimindeki 06 AR 3929 plakalı otomobil yol buyunca önlem amacı ile bırakılan dubalara rağmen polis memuru Mustafa Karakaş ve kaza yapan otomobil sürücüsü Ahmet Erdoğan’a çarptı. Kazada, polis memuru Rıza Coşkun’a ait aracın ön camına kafasını çarptı. Ahmet Erdoğan da kazada hafif yaralandı. Yaralanan polis memuru Mustafa Karakaş ile Ahmet Erdoğan ambulans ile Muğla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.
EMNİYET MÜDÜRÜ HASTANEYE GELDİ
Yaralıların hastaneye getirilmesinin ardından Muğla Devlet Hastanesi’ne gelen İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Körpe, doktorlardan yaralı polis memuru hakkında bilgi aldı.
Hastanede gazetecilere bir açıklamada bulunan Mehmet Emin Körpe, “Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesi yakınlarında bir araç tek taraflı kaza yapmış. Görevli polis memurlarımızda bu kazaya müdahale ettikleri sırada başka bir araba polise ve kaza yapan araç sürücüsüne çarpmış. İlk arabada kaza yapan şahısla, bölge trafikte görevli polis memuru Mustafa Karakaş yaralı olarak hastaneye getirildi. Görünürde hayati tehlikeleri bulunmuyor. Bilinci yerinde. İnşallah hayati bir tehlikesi yoktur” diye konuştu.