Kent Konseyi Özhaseki'yi ziyaret etti

Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti.

Başkan Ömer Dengiz ve beraberindeki yürütme kurulu üyelerini kabulünde konuşan Başkan Özhaseki, sivil toplum örgütlerinin geliştirdiği fikir ve projelerle önemli gelişmelere kapı araladığını belirterek, "Kent Konseyi, iyi niyetle kurulmuş, önemli işler yapan bir birliktelik. Bu birliktelikte her kesimden temsilciler var ve çok demokratik bir ortamda fikirlerini ifade ederek şehrin gelişimine, varsa sorunların çözümüne dair çözümler üretiyor. Bu çerçevede başta burada bulunan yürütme kurulu üyelerine ve düm diğer Kent Konseyi üyelerine başarılı çalışmalar diliyorum" dedi.
Kent Konseyi Başkanı Ömer Dengiz de uzun yıllardır şehri yöneten ve hemen herşeyini bilen birisi olarak Başkan Özhaseki'nin fikir ve düşüncelerinin kendileri için önemli olduğuna dikkat çekerek, "Kent Konseyi olarak şehrimizin sorunlarına parmak basıp çözüm yolları arama ve daha iyi noktalara gelmesine imkan sağlayacak çalışmalar yapma gayretindeyiz. Burada bulunan ve toplumun çeşitli kesimlerini temsil eden tüm arkadaşımız konularına hakimler. Bunun yanında sizin gibi uzun yıllar şehir yönetiminde söz sahibi olmuş, çok büyük proje ve yatırımları hayata geçirmiş tecrübeli bir ismin, fikir ve düşünceleri de bizim için önem arzediyor. Bu manada her zaman görüşlerinizi ve düşüncelerinizi almak isteriz. Umuyoruz ki hep birlikte bu şehir için güzel şeyler yapacağız" diye konuştu.
KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU
Başkanlığını Ömer Dengiz'in yaptığı Kent Konseyi yürütme kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ömer Dengiz (Başkan), Oktay Durukan (Genel Sekreter), Üyeler; Prof. Dr. Ekrem Erdem (ERÜ İİBF Dekanı), Hakan Mahiroğlu (Mimarlar Odası Başkanı), Ali Aydın (KTO), Av. Ali Aydın (Baro Başkanı), Nureddin Okandan (KAYSO), Ahmet Oğuz (Muhtarlar Derneği Başkanı), Ayşe Uzunlu (Türk Kadınlar Birliği Başkanı), Ali Yavuz (Türkiye Harp Malülleri Derneği Kayseri Şube Başkanı), Sadettin Kulkul (Altı Nokta Körler Derneği Başkanı)