'Sınırsız' ekranlara neden veda etti?

Sınırsız isimli programın yayından kaldırılmasına sebep olan ismin Yiğit Bulut, olduğu iddia edildi.

Günün bombası "Sınırsız" programından geldi... Programı yapan Pelin Batu ile Negahan Alçı "Sınırsız"ı bitirdi...

Yiğit Bulut'u şoke eden bu kararın gerekçesi ise "sansür"...

Bunu yapan ise bizzat kanalın yöneticisi Yiğit Bulut...
Programın adı "Sınırsız"dı ama Yiğit Bulut 'kendi sınırlarını' koymaya kalkınca kanalın en dikkat çeken yapımı sona erdi...

KONUKLARI KAFASINA GÖRE İPTAL ETTİ

Pelin Batu ile Nagehan Alçı programı sona erdirdiklerini bugün yönetime bildirdiler. Bitirme kararlarında Yiğit Bulut'un "sınır"ları aşan müdahaleleri etkili oldu.

Bulut'un, sürekli olarak konuklara müdahale etmesi ve hatta Pelin Batu ile Negahan Alçı'nın çağırdığı konukları onlara bile sormadan iptal etmesi bardağı taşırdı.

Bununla da yetinmeyen Yiğit Bulut, emrivaki ile programa istediği konukları çıkartmaya kalktı.

Programın yayını sırasında tartışılan konulara dahi müdahale etti. Pelin Batu ile Nagehan Alçı'nın haberi bile olmadan programa telefon bağlantıları yaptırdı.

Programın yayın günü üzerinde de sürekli oynama yapan Yiğit Bulut, acemi yöneticiliği ve burnunu herşeye sokması nedeniyle Pelin Batu ile Negahan Alçı'yı çileden çıkardı. İki kadın bu duruma daha fazla dayanamayarak programı bitirme kararı aldı..

PROGRAMA EDİTÖR BİLE VERMEDİ
İlk bölümden itibaren hem Pelin Batu hem de Negahan Alçı'nın seviyeli sohbetleri ve derinlikli bakış açıları dikkat çeken programa Yiğit Bulut'un bir editör dahi vermediği ortaya çıktı. Habertürk'deki bir güzel program daha Yiğit Bulut'un kaprisleri ile yok olup gitti... Ne diyelim, Allah Yiğit Bulut'a ve onun gibi bir acemiyi yönetici yapanlara akıl fikir ihsan eylesin.

Kaynak : Gazeteciler