Sokak ortasında kurşun yağdırdı

Manisa'da, geçen pazartesi günü anlaşarak boşandığı eşi 28 yaşındaki Sermin A.'yı, sokak ortasında 6 kurşunla vurup öldürdükten sonra kaçan 35 yaşındaki Zafer A.'nın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Sokak ortasında kurşun yağdırdı
Salihli Belediyesi Fen İşleri Dairesi'nde traktör şoförü olarak çalışan Zafer A., 15 yıllık eşi Sermin A. ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak için anlaştı. Boşanma kararının ardından Adala Beldesi'ndeki bir salça fabrikasında çalışan S.A., baba evine taşındı.

Zafer A. ve Sermin A., geçen pazartesi günü Salihli Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davasının ilik duruşmasında boşandı. Mahkeme, Zafer A.'ya, herhangi bir olay yaşanmaması için ‘20 gün evine yaklaşmama' cezası verdi, 2 çocuğun velayeti de anneye verildi. Sermin A., dün saat 21.30 sıralarında, boşandığı eski eşinin evine gidip, çocukları 13 yaşındaki T.A. ve K.A.'ya ait eşyaları aldı.

Sermin A., daha sonra baba evine dönmek üzere yola çıktı. Salihli Pazaryeri'ne geldiğinde Sermin A., boşandığı Zafer A. ile karşılaştı ve aralardında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Zafer A., belinden çıkardığı 7.65 milimetre çapındaki ruhsatsız tabancayla eski eşine önce 2 el ateş etti. Zafer A., kanlar içinde yere yığılan Sermin A.'nın üzerine 4 el daha ateş etti. Genç kadın olay yerinde yaşamını yitirirken, Zafer A. koşarak olay yerinden kaçtı. Polis olayın ardından belediyedeki işinden 3 gün önce istifa ettiği öğrenilen eski eş katili Zafer A.'nın yakalanması için bölgede çalışma başlattı. Zafer A.'nın şehir dışına çıkabileceği ihtimali üzerine ilçe giriş ve çıkışları tutuldu. Polis, Zafer A.'nın yakalanması için çalışmaları sürdürüyor.