İmamoğlu'nun iddiaları yalan çıktı!

Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu'nun 'engelleme' iddialarını belgeyle çürüttü.

İmamoğlu'nun iddiaları yalan çıktı!
İmamoğlu'nun iddiaları yalan çıktı!
Geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde oldukça sert tartışmalar olmuştu.

İBB'nin borçlanma talebi reddilirken, toplantın sonrası konuşan İmamoğlu 'Pandemi sürecinde dünyanın her yerinde her ülke, her siyasi parti, her belediye, her vatandaş ihtiyacı olana yardım etmek için çaba sarf ederken, yardımı engellemeye çalışan bir AK Parti var. Bunu gördük. Şimdi de meclisteki gücünü kullanarak siyasi kararlar alarak İBB'nin borçlanmalarını engellemeye, batırmaya çalışıyorlar.' açıklamalarında bulunmuştu.

O İDDİA YALAN ÇIKTI

İmamoğlu açıklamalarından yola çıkan bazı basın organları 'ihtiyaç sahiplerine yardımlar engelleniyor' diyerek haber yaptı.

Çıkan haberin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İBB Meclisi Ak Parti Grup Başkanı Tevfik Göksu belgeyle iddiaların yalan olduğu gözler önüne serdi.

Ekrem İmamoğlu oy verdiği toplantıda İhtiyaç sahiplerine yardımın yüzde 3'ten yüzde 15'e çıktığını belirten Göksu 'İBB Başkanı maalesef yine YALAN söyledi İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın desteklenmesinin 'İBB meclisince engellendiği' YALAN Sosyal yardım yönetmeliği iyileştirildi. Ödenek %3'ten %15'e çıkarıldı Karar kendisinin de katıldığı mecliste OY BİRLİĞİ ile geçti.' paylaşımında bulundu.

İmamoğlu'nun iddiaları yalan çıktı!