Doğubayazıt'ta Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı kapsamında kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi.

Gençlik Merkezi spor salonunda düzenlenen turnuvanın finali çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Dört grup halinde düzenlenen turnuvada, finale çıkan takımlar şampiyon olabilmek için ter döktü.

Turnuvada Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon olurken, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ikinciliği, İlçe Emniyet Müdürlüğü üçüncülüğü, Kemalpaşa Ortaokulu ise dördüncülüğü elde etti.

Dereceye giren takımların kupalarını Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı, Milli Eğitim Şube Müdürü Servet Şahin ve Reşat Erden Anadolu Lisesi Müdürü Cemal Ersü verdi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür turnuvaların kurumlar arasında birlik ve beraberliği artırdığına dikkati çekti.

Turnuvada tüm müsabakaların centilmence geçtiğini dile getiren Lordoğlu, sportif faaliyetleri ilçe geneline yayarak devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA