Çanakkale'de Gençlik Ve Spor Yatırımları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Gençlik ve Spor Bakanlığınca kent genelinde başlatılan yatırımların sürdüğünü söyledi.

Alp, bir otelde düzenlenen toplantıda gazetecilere yaptığı açıklamada, ciddi birkoordinasyon içinde büyük efor harcayarak hizmet vermeyeçalıştıklarını anlattı.

Bir yılda 70'e yakın ulusal veuluslararası etkinlik gerçekleştirmeye çalıştıklarınıbelirten Aziz Sinan Alp, gençlik ve spor yatırımlarının Çanakkale'ye büyük katkı sunacağını kaydetti.

Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Bektaş ise kentte yer alan spor tesisleri, sentetik statlar, spor salonları,yapımı devam eden yatırımlar, ihtiyaç duyulan yatırımlar,yıllara göre aktif branş ve sporcu sayıları, kentteki millisporcu sayıları ve 2018 yılında Çanakkale'de gerçekleştirilenulusal ve uluslararası organizasyonlar hakkında sunum yaptı.

Toplantıya, Muhasebeden Sorumlu Şube Müdürü Hayri Şahin, İdari Mali İşlerŞube Müdürü Cüneyt Aksu, Gençlik Hizmetlerinden Sorumlu ŞubeMüdürü Cihat Gündüz ve Okul Sporlarından Sorumlu Şube Müdürüİsmail Hakkı Şenel katıldı.

Kaynak: AA