AK Parti Muğla Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti'den Muğla milletvekili seçilen Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan mazbatalarını aldı.

24 Haziran'da yapılan seçimlerde AK Parti Muğla milletvekilleri seçilen Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, mazbatalarını almak üzere Muğla Baro Salonuna geldi.

Baronun Konferans Salonunda İl Seçim Kurulu Başkanı Haluk Okul ile Merkez İlçe Seçim Kurulu Üyesi hakimler Hasan Akpolat, Bilal Saydam ve Halime Aydın Boyraz, Muğla’nın 27. Dönem milletvekillerinin mazbatalarını verdi.

Törende konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan, kendilerine destek veren vatandaşlara, parti teşkilatına ve ailesine teşekkür ettiğini söyledi.

Gökcan, bundan sonra alacağı görevde hem ülkenin hem de Muğla'nın şahlanması için elinden gelenin fazlasını yapacağını vurgulayarak, memleketin bekası ve vatandaşların huzuru için çalışacaklarını dile getirdi.

Milletvekili Demir ise, yeni sistemin ilk mazbatasını aldıklarını ve tarihi bir an yaşadıklarına işaret ederek, "Bu anı yaşatan milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah cumhurbaşkanlığı sitemiyle ülkemiz zirvelere çıkacak. Buna katkı sunan herkese şükran borcumuz var." ifadelerini kullandı.

Mazbata törenine, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA