Osmaneli'de Yılın Son Ders Zili Çaldı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, bu yılki eğitim öğretim yılının son ders zilinin çalmasıyla 3 bin 64 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Balaban ilkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulunda, protokol mensuplarının yanı sıra velilerin de katıldığı karne dağıtım töreni düzenlendi.

Törende konuşan Okul Müdürü Arif Elmas, "Başarıya ulaşmada sorumluluk duyma, planlı çalışma ve kararlı olma zorunluluğu vardır. Başarılı olmanın en önemli aşaması kendine güvenmedir. Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemlerdir. Ancak unutmayınız ki boşa vakit geçirmek değildir. Tatillerde kitap okumanın yanında zayıf olduğunuz konularda kendinizi takviye etmelisiniz." dedi.

Törene katılan Kaymakam Edip Çakıcı da, mutlu bir günde öğrencilerle beraber olup, karne heyecanını, coşkusunu kendileriyle paylaşmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, "Bu eğitim öğretim yılında gayret gösteren tüm öğretmen arkadaşlarımızı çok sevgili yavrularımızı çalışmalarından ve başarılarından dolayı tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum." diye konuştu.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci de katıldı.

Kaynak: AA