AK Parti'de Bayramlaşmalar

AK Parti’de partiler arası bayramlaşmalar başladı.

AK Parti Genel Merkezi’nde partiler arası bayramlaşma başladı.

Bayramlaşma için Ak Parti Genel Merkezine ilk gelen Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Bayramlaşma için Ak Parti Genel Merkezine gelen CHP heyetinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık , CHP Ankara milletvekili Bülent Kuşoğlu ve CHP Parti Meclisi üyesi Yıldırım Kaya yer aldı.

Konukları Ak Parti adına ağırlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, daha fazla beraberlik içinde yollarına devam etmeleri gerektiğini söyledi.

CHP Ankara milletvekili Bülent Kuşoğlu, geçmiş olsun temennilerini iletti.

Karabıyık, bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma olduğunu söyleyerek, Türkiye,de bayramların kutlanması için toplumsal barışın, yarına umutla bakabildiğim, terörün bittiği günlerin olmasını diledi. Karabıyık, şehit aileleri başta olmak üzere AK Partililerin Bayram’ını kutladı.

Dün Suruç’ta yaşanan olayda dört kişinin hayatını kaybettiğini kaydeden Karacan, CHP Parti Meclisi üyesi Yıldırm Kaya ise "Bugüne kadar Ramazan ayında oldukça iyi geldi. Ankara’da en ufak problem yaşanmadı" ifadelerini kullandı.

AK Parti’yi ikinci olarak Milliyetçi Hareket Partisi ziyaret etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya ve MYK üyesi Merve Menekşe geldiler.

Karacan, MHP ile birlikte Cumhur ittifakında birlikte yol aldıklarını belirterek, devletin beka sorunu olduğunda Milliyetçi Hareket Parti’sinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yol arkadaşlığı yaptığını ifade etti.

Durmaz, MHP olarak Karacan’ın tespitlerine katıldıklarını söyleyerek, Bayramın birliğe ve beraberliklere vesile olmasını diledi.

Karacan konuklara Eskişehir helvasından ikram etti.
Kaynak: İHA