Başkan Üzülmez, Kartepe Belediyesi Yeni Binasını İnceledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 2016 yılı Ağustos ayında temeli atılan ve yapımında sona gelinen belediyenin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Başkan Üzülmez, Kartepe Belediyesi Yeni Binasını İnceledi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede yapımı devam eden çeşitli projelerde incelemelerde bulunuyor. Bu kapsamda Başkan Üzülmez 2016 yılında yapımına başlanan ve bitme aşamasına gelen Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Üzülmez burada ekiplerden son çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnceleme sonrasında açıklama yapan Başkan Üzülmez, “Kartepemizin değişen vizyonuna uygun yeni hizmet binası inşa ediyoruz. Kartepemiz sürekli değişen ve gelişen bir dönüşüm içerisindedir. Yeni hizmet binamızı da gelişen teknolojinin fonksiyonelliği ile dizayn ediyoruz. Amacımız hemşehrilerimize en hızlı, doğru ve verimli hizmet üretebilmektir. Yeni hizmet binası Kartepemize ayrı bir değer katacaktır. En kısa zamanda yeni hizmet binasına geçerek, artan bir tempo ile Kartepe’ye layık, özlem duyulan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan yakın zaman içerisinde hizmete girecek bina 3 blok toplam 11 bin 324 metrekarelik alandan oluşuyor. Belediye hizmet binası içerisinde bütün idari birimler yer alacak. Kapalı otopark, yemekhane, meclis grup odaları, 150 kişilik meclis salonu ve iki adet ibadethane de bulunacak. Son teknoloji ile hazırlanan binanın yüzde 90’ı tamamlandı. Binada çevre düzenlemeleri devam ediyor.

Ayrıca daha iyi hizmet sunmak amacıyla planlanan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilecek olan Kartepe Kent Merkezi Projesi’nde de çalışmalar başladı.

Kaynak: İHA