KKTC Milli Eğitim Bakanı Özyiğit Büyükelçi Kanbay'ı Kabul Etti

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özyiğit: 'Türkiye'nin varlığı, katkıları bizim için ayrı bir değer ve öneme haiz' Büyükelçi Kanbay: 'Türkiye, Kıbrıs Türk halkının geleceği için yapılacak olumlu çalışmalarda en önemli yardımcısı ve destekçisi olacak'.

KKTC Milli Eğitim Bakanı Özyiğit Büyükelçi Kanbay'ı Kabul Etti
Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, Türkiye'nin, Kıbrıs Türk halkının geleceği için yapılacak olumlu çalışmalarda en önemli yardımcısı ve destekçisi olacağını söyledi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, Büyükelçi Kanbay'ı makamında kabul etti.

Özyiğit, kabulde yaptığı konuşmada, Büyükelçi Kanbay’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek Türkiye'nin varlığının, katkılarının kendileri için ayrı bir değer ve öneme haiz olduğunu belirtti.

Türkiye'nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da KKTC'ye katkılarının devam edeceğine inandığını kaydeden Özyiğit, önemli olanın bunları sağlıklı bir zemine oturtmak ve projeler üretebilmek olduğunu kaydetti.

Büyükelçi Kanbay da Özyiğit’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Türkiye, Kıbrıs Türk halkının geleceği için yapılacak olumlu çalışmalarda en önemli yardımcısı ve destekçisi olacak." dedi.
Kaynak: AA