Vali Deniz, Şehit Yakınları Ve Gaziler İle Buluştu

Batman Valisi Ahmet Deniz, şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Deniz, Şehit Yakınları Ve Gaziler İle Buluştu
Valilik Konferans Salonu’nda şehit ve gazi yakınları ile bir araya gelen Vali Deniz, “Bizler devlet olarak ne yapsak sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Bu yüzden bizler sizin hizmetinizdeyiz. Sizlere sahip çıkmak bizim asli görevimizdir. Kapımız size her zaman açıktır. Sizlerin sorun ve taleplerini giderme gayreti içerisindeyiz” dedi.

Şırnak’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada gazi olan Adnan Yavuz, çivi ve tellerden yapmış olduğu Türk Bayrağı’nı Vali Ahmet Deniz’e hediye etti. Hediyeyi alan Vali Deniz, hediye edilen Türk Bayrağını Siirt’te şehit düşen Geçici Köy Korucusu Kadri Yıldız’ın oğlu Uğur Yıldız’a armağan etti. Vali Deniz, şehit yakınları ve gazilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerine teşekkür etti.

Toplantıya İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, İŞKUR İl Müdürüvekili Mahmut Polat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ümit Çiçek, şehit aileleri ve gazi dernekleri başkanları katıldı.

Kaynak: İHA