Toroslar Belediye Meclisi Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Toroslar Belediye Meclisi, yılın ilk toplantısını Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında yaptı.

Toroslar Belediye Meclisi Yılın İlk Toplantısını Yaptı
Yoklama ve bir önceki birleşime ait karar özetinin okunarak oy birliğiyle kabul edilmesiyle başlayan toplantıda, daha sonra gündemin diğer maddelerine geçildi. Toplantıda, 2018 yılı için kurulacak olan denetim komisyonu üye sayısının 5 olarak belirlenmesi oy birliğiyle kabul edilirken, gizli oy açık tasnifle yapılan seçimde, Mustafa Yavuz, Serpil İçel, Mehmet Tan, İsmet Hasancaoğlu ve Ramazan Topal denetim komisyonu üyeleri oldu.

Toroslar Belediye Meclisi’nin 2018 yılı için aylık tatilinin oy birliğiyle ağustos ayı olarak belirlendiği toplantıda, ayrıca İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden gelen plan değişikliği teklifleri de oy birliğiyle İmar ve Bayındırlık Komisyonuna sevk edildi.

Belediye ihtisas komisyonlarından gelen raporların da görüşülerek karara bağlandığı toplantı, şubat ayında yapılacak olan meclis toplantı gününün 5 Şubat Pazartesi günü saat 14.00 olarak belirlenmesinin ardından temenni ve öneriler ile son buldu.

Temenni ve öneriler bölümünde konuşan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar halkının, meclis üyelerinin ve belediye çalışanlarının desteği ile Toroslar’ı örnek bir ilçe konumuna getirdiklerini belirterek, “Bu yılda Toroslarımız ve İçelimiz adına bu meclisten çok doğru ve faydalı kararlar çıkacağına inanıyorum. Tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyor ve yeni yıllarını kutluyorum” dedi.

Tuna, Toroslar Belediyesi olarak göreve geldikleri 14 yılda ilçede yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yaptıkları fiziki çalışmaların yanı sıra, milli refleksleri dik ve diri tutabilmek ve tarih şuurunu genç nesillere aktarabilmek için de önemli proje ve çalışmaları hayata geçirdiklerini ve bu çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA