FETÖ'cüler neden tek tek itirafçı oluyor?

Hüseyin Gülerce, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ'cü subayların bir bir itirafçı olmasını değerlendirdi...

FETÖ'cüler neden tek tek itirafçı oluyor?
FETÖ'cüler neden tek tek itirafçı oluyor?
Geçtiğimiz günlerde Kara Kuvvetleri Komutanı Yaşar Güler'in eski Koruma Müdürü Yüzbaşı Burak Akın FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle teslim oldu. Bundan kısa süre sonra da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde 6 asker daha teslim olarak itirafçı oldu. Tüm bu yaşananlar yoksa bu da mı FETÖ'nün bir oyunu? sorusunu akıllara getirdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programı yorumcusu gazeteci- yazar Hüseyin Gülerce konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

HER ZAMAN TEYAKKUZDA OLMALIYIZ

FETÖ'nün sinsiliğinden dolayı sürekli teyakkuzda olunması gerektiğini söyleyen Hüseyin Gülerce 'bu işin içinde bir numara var mı, bir hinlik var mı?' diye bakmak lazım ifadelerini kullandı.

Gülerce 'Çünkü bunların karakteri böyle. Bunlardan her türlü ihanet, kalleşlik, ikiyüzlülük, ahlaksızlık beklenenir. Onun için tedbirli olmak lazım' dedi.

FETÖ'cüler neden tek tek itirafçı oluyor?Hüseyin Gülerce: Devlet kripto FETÖ'cüleri öğrendi DEVLET KRİPTO SUBAYLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ ÖĞRENDİ

'Ama ben son zamanlardaki itirafçı olayına bu gözle bakmıyorum' diyen Hüseyin Gülerce 'Dikkat ederseniz artık itirafçılar alt kadrolara iniyor. Bunun sebebi şu; silahlı kuvvetler içerisindeki mahrem imamlar hakkındaki soruşturmada çorap söküğü var şimdi onlar çözüldükçe hiç kimsenin bilmediği bylock da kullanmamış kripto subaylar mahrem imamların itiraflarıyla ortaya çıkmaya başlıyor. Onlar çıktıkça zincirleme reaksiyon gibi adam kendisiyle ilgili durumu değerlendirirken başkalarının isimlerini veriyor. O isimlerini verdikleri bir kısmı itirafçı oluyor, onlar başkalarının isimlerini veriyorlar. Benim gördüklerim şu; silahlı kuvvetler içindeki kripto subayların büyük bir bölümünü devlet öğrenmiş durumda bu açıdan da bu gelişme FETÖ ile mücadelede önemli bir merhaleyi teşkil ediyor' yorumunda bulundu.