STSO'ya Ziyaret

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükçü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sivas Ticaret ve Sanayi Odasını (STSO) ziyaret etti.

STSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, aynı zamanda Konya Sanayi Odası Başkanı da olan Kütükçü, mesleki eğitim projesi hakkında bilgiler vererek, "Osman Başkanımız, Ticaret ve Sanayi Odalarını TOBB’da en iyi şekilde temsil ediyor. TOBB’da da birlikte çalışıyoruz. Mesleki eğitim zirvesi içinde Sivas’ta bulunuyoruz. Bağlı bulunduğumuz Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 300 OSB’de 300 Teknik Kolej çalışmasına destek oluşturmak için OSB’lerimizin değerli yöneticilerini projeye dahil etmek istiyoruz. Amacımız bu farkındalığı oluşturarak, sanayicilerimizin taşın altına el koymalarını sağlamak. Bunun için en doğru ilin Sivas olacağına karar verdik." ifadelerini kullandı.

Yıldırım da OSBÜK yönetimini ve sanayicileri Sivas’ta ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, "Sivas’ı seçmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Zirvenin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.

Ziyaretin ardından Sivas Valisi Davut Gül, Malatya Valisi Ali Kaban, Belediye Başkanı Sami Aydın ve OSBÜK heyetinin onuruna yemek programı düzenlendi.

Kaynak: AA