Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

AK Parti İscehisar İlçe Teşkilatı düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İscehisar Öğretmenevi'nde verilen iftar sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Murat Dikmen, 'AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bir arada olalım istedik.' dedi.

Ramazanın son günlerinin idrak edildiğini kaydeden Dikmen, şöyle konuştu:

'Düzenlediğimiz iftar yemeğine katılmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden birini sergiliyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliği ile aşamayacağımız problem olmayacaktır. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Bu vesile ile yapılan duaların, tutulan oruçların Allah katında kabul olmasını diliyorum.'

İftara, AK Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya, İl Genel Meclis Üyeleri, Selçuk Çirkin, Halim Göral, Kadın Kolları Başkanı Gülsefa Azgın, Gençlik Koları Başkanı Mesut Çelen, belediye meclis üyeleri ile AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

- Sandıklı'da trafik kazası: 2 yaralı

Sandıklı ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda otomobil takla atması sonucu iki kişi yaralandı.

Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 60. kilometresinde, Süleyman C. idaresindeki 20 ZR 270 plakalı otomobil, kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Kazada, sürücü Süleyman C. ve otomobilde yolcu olarak bulunan Atilla T. yaralandı.

Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları Sandıklı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaynak: AA