Seydişehir 8. Bölge Şube Müdürlüğü Personeline Eğitim Verildi

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ hizmet içi eğitim programı kapsamında Seydişehir 8. Bölge Şube Müdürlüğünde görev yapan personele “İş Sağlığı ve İş Güvenliği “eğitimi verildi.

Seydişehir 8. Bölge Şube Müdürlüğü Personeline Eğitim Verildi
Eğitim ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Çalışanlarımızın yasal hak ve hukuki sorumlulukları, genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları ve tedbirleri, iş yeri temizliği ve düzeni, iş kazaları ve meslek hastalıkları, hukuki ceza sorumluluklar konusunda eğitimleri önemli. Çalışmalarımızda önce iş güvenliği diyoruz. İşçinin ne yaptığını, yasal haklarını bilmesi lazım. Bunu bilirse verim de artacaktır" dedi.

Bir işletmede iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanmasının en önemli konu olduğunu ifade eden iş sağlığı ve iş güvenliği uzmanları ise, işyerinde oluşabilecek ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin riske dönüşmesine yol açan faktörlerin en azan indirilmesinin gerekliğini vurguladı.

Seydişehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda düzenlenen eğitime, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir 8. Bölge Şube Müdürü Yılmaz Beşbadem ve çalışanlar katıldı.

Kaynak: İHA