Dörtyol'da Eğitim Değerlendirilmesi

Dörtyol ilçesinde 18 kurum müdürünün katıldığı eğitim toplantısı yapıldı.

Dörtyol Mehmet Akif Ortaokulunda yapılan toplantıya, AK Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, AK Parti Dörtyol ilçe Başkanı Hasan Özel ve ilçede bulunan 18 orta öğretim kurumu müdürleri katıldı.

AK Parti Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu, toplantıda yaptığı açıklamada, eğitim de Muasır Medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedeflerinde büyük aşamalar kaydedilmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, 'İlçemizde bu seviyelerin içerisindedir. Eğitimde kolektif kalkınmayı yakalamış değerler eğitimi ve TEOG sınavlarında Türkiye ortalamalarının üzerindeki yakaladığı başarı bizleri memnun etmiştir.'

Türkoğlu, ilçe de genel ortalamanın çok iyi olduğunu belirterek, 'Bizlerde bu başarıya layık olmak için özellikle okul ve sınıf yapılaşmasında canı gönülden bir mücadele vererek okullarımızın fiziki yapılarının en iyi seviye ye getirilmesi için çalışıyoruz. Son dönem de bir çok okulumuza yeni derslikler yeni okullar ve yurtlar yapılmasını sağlayarak iyi bir yol kat ettik. ' diye konuştu.

Toplantıda ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy' da, katılımcılara genel eğitim ve öğretim durum hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Türkoğlu daha sonra Yeni yurt Ortaokulunda bulunan öğrencileri ziyaret etti.

Kaynak: AA