Çukur 5. Yeni Bölüm Fragman (20 Kasım 2017)

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur 5. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Çukur 5. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Çukur 5. yeni bölüm 20 Kasım 2017 Pazartesi günü ekranlara gelecek. İşte Çukur 5. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Çukur 5. Yeni Bölüm Fragman (20 Kasım 2017)
Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'un yeni bölümü büyük merak ve heyecanla bekleniyor.

Heycanın bir an olsun dinmediği Çukur'un yeni bölümü için ilk görüntüler resmi sayfalardan yayınlandı. Çukur 5. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

Sevilen dizi Çukur 5. yeni bölüm 20 Kasım 2017 Pazartesi günü ekranlara gelecek.

Çukur 5.Yeni Bölüm Fragmanı



Show TV'nin yeni fenomen dizisi Çukur'un 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin büyük ilgiyle izlediği Çukur'un yeni bölüm fragmanındaki sahneler büyük merak uyandırdı. İşte Çukur 5. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları.

ÇUKUR 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur'un beşinci bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Yamaç'ın Vartolu'ya haber uçuran biri olduğunu İdris'le paylaştığı tanıtımda Sena, Sultan'a karşı geliyor.

Çukur 5. Yeni Bölüm Fragman (20 Kasım 2017)

Aralarındaki haini bulmak için plan yapan Yamaç'ın, “Konuşanı bulduk abi!” dediği anlarda Selim'in korkusu gözlerinden okunuyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV'de ekrana geliyor.