Nazilli'de Cumhuriyet Coşkusu Kıraç İle Yaşadı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan Kıraç, Nazilli’de hayranlarını coşturdu.

Nazilli'de Cumhuriyet Coşkusu Kıraç İle Yaşadı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Nazilli Belediyesi’nin organize ettiği ’Cumhuriyet Konserinde ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı. Cumhuriyet’in 94’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Nazilli Belediyesi tarafından Belediye Meydanı’nda düzenlenen konsere Nazillililer, büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Eşi Bilge Küçük, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, eski Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak Kurum Müdürleri ve Muhtarlar da coşkuya eşlik etti. Konserinde eski ve yeni albümünden birbirinden güzel eserleri seslendiren Kıraç sahnede sempatik ve samimi tavırları ile hayranlarını bir kez daha etkilerken binlerce kişi sanatçının neredeyse tüm şarkılarına eşlik etti. Hayranlarına uzun süre unutamayacakları bir gece yaşatan Kıraç repertuarında merhum sanatçı Barış Manço’nun şarkılarını da söyledi.

Zaman zaman söylediği duygusal parçalar ile gönüllere dokunup, hareketli parçaları ile de coşkuyu doruğa ulaştıran Kıraç Nazillililerin Cumhuriyet Bayramı kutlayarak, 17 yıl sonra tekrar Nazilli’de olmaktan duyduğu mutluluğu, Nazilli’yi çok beğendiğini ve tekrar davet edildiğinde hiç tereddütsüz yine Nazilli’de olacağını söyledi.



Cumhuriyetin 94. Yıldönümünde Nazilliler ile birlikte olmasından dolayı teşekkür ederek, uzun yaşam sepeti, çiçek ve Nazilli’yi ifade eden ürünlerin bulunduğu hediye çantasını Kıraç’a, Kaymakam İbrahim Küçük eşliğinde sunan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, konseri izleyenlere şöyle seslendi; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ’Cumhuriyet yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir’ sözleriyle ülkemizi bizlere emanet etmiştir. Bizler de bu emaneti demokrasimize sahip çıkarak, demokrasimizi geliştirerek ve gelişen bu demokrasimizle birlikte Cumhuriyetimizi taçlandırarak Atatürkümüz’ün, büyük önderimizin vasiyetini yerine getirmiş olacağız. Bu şartları yerine getirdiğimiz ölçüde barış içinde, huzur içinde, kardeşlik içinde geleceğe umutla bakan bir Türkiye ortamı oluşturacağız" dedi.

Kaynak: İHA