Söz dizisi 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Söz son bölümün ardından 17. yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya devam ediyor. Yayınlanan Söz 17. yeni bölüm fragmanında ise ortalık fena halde karıştı. Bahar'ı kaçıran Büyük Bey, Yavuz'u tehdit etmek için büyük bir koza sahip oldu. Sevdiği kadının terörist unsurlar tarafından kaçırılmasına dayanamayan Yavuz, ekibiyle birlikte büyük bir işe koyuldu.

Söz dizisi 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı
Söz 17. yeni bölüm fragmanında Bahar'ın Büyük Bey tarafından kaçırıldığını duyan Yavuz, sevdiği kadını kurtarabilmek için yola koyulmuştur. Karşısındaki gücün farkında olan Yavuz, Söz 17. yeni bölüm fragmanında oldukça temkinli davranmaktadır. Bahar'ı kurtarmak için ekipçe operasyona çıkan Yavuz, Büyük Bey'in işini bitirmek için gün saymaktadır. Peki, Söz 17. yeni bölüm fragmanında Yavuz istediğini gerçekleştirebilecek midir?

Söz dizisi 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

YAVUZ KARAKTERİNİ CANLANDIRAN TOLGA SARITAŞ KAZA GEÇİRDİ


Kendisine ait araçla önceki gün sete gitmek üzere yola çıkan Sarıtaş, bu kez de ölümden döndü.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberin göre; ara sokaktan bağlantı yoluna çıkan lüks bir otomobile hızla çarpan oyuncu, riskli bir trafik kazasını şans eseri birkaç sıyrıkla atlattı.

Lüks cipteki sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedip, kaldırıma çıktı ve burada devrildi. Kendini toparlayan Sarıtaş, şoförün yardımına koştu.

Sürücüyü araçtan çıkaran ve ilk müdaheleyi yapan oyuncu, daha sonra ambulans çağırdı. Kazaya karıştığı kişiyle yakından ilgilenen Sarıtaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Söz dizisi 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK


Terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Bahar’ı kullanmanın planlarını yaparken, Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu aramaktadır. Bu sırada Eylem’in üzerindeki bombanın patlamaması için Avcı da çok zor bir karar vermek üzeredir. Ancak ikisi de hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.

Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâh’a bir plan hazırlar. Tim’in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Bey’i yakalamak ve Bahar’ın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Söz dizisi 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Suikasta uğrayan Yavuz, bu zor durumdan sağ çıkmak için mücadele ederken Karabatak ve Çaylak’ın oynadıkları oyunu anlayan Sarah füzeleri geri almak için Karabayır’a gelmiştir. Büyük bir tehlikenin ortasında kalan Çaylak ise Su’yu kurtarmak için kendini feda etmek zorunda kalır. Sancar’ın verdiği görev Eylem ve Tim’i karşı karşıya getirecektir. Büyük Bey’in kim olduğuna dair şüpheler giderek artarken, Karabatak’ın edindiği bilgi sayesinde Tim, Büyük Bey ve Sancar’ı köşeye sıkıştırır.

Söz dizisi 17. bölüm fragmanı (2.Tanıtımı)