Batı Sitesi Mahalle Meclisi'nden Yaşar'a Plaket

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batı Sitesi Mahalle Meclisi üyelerini makamında kabul etti.

Yenimahalle’nin Yaşar’ın yatırımları sayesinde çok geliştiğini ve güzelleştiğini belirten üyeler, Yaşar’a teşekkür plaketi takdim etti.

Yenimahalle için Fethi Yaşar büyük bir şans diyen üyeler, “Başkan Yaşar hem başarılı bir siyasetçi hem de başarılı bir işadamı, böyle donanımlı bir kişinin Yenimahalle’yi yönetmesi ilçe halkı için büyük bir şans” dedi.

Yenimahallelilerin kolaylıkla Yaşar’a ulaşabildiklerini de vurgulayan mahalle sakinleri, “Bir sıkıntımız ya da talebimiz olduğu zaman size kolaylıkla ulaşabiliyoruz. Kapınız bizlere her zaman açık, elinizden gelen desteği ve yardımı yapıyorsunuz” diye konuştu.

“Benim sevdam Yenimahalle sevdası”

Örnek çalışmalara imza attıklarını ve bu çalışmaların da sadece Ankara’da değil Türkiye’de konuşulduğunu söyleyen Başkan Yaşar da “2009’daki Yenimahalle ile bugünkü Yenimahalle arasında çok fark var. Ankara ilçeleri arasında ilçemizden hiç bahsedilmiyordu. Ama bugün geldiğimiz bu noktada Yenimahalle gerçekleştirdiğimiz projeler sayesinde sadece Ankara’da değil Türkiye’de konuşulan, takdir toplayan, örnek alınan bir ilçe oldu. Ben bu göreve halkın sorunlarını çözmek, hizmet etmek için geldim. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızı memnun etmek için çalışıyoruz. Benim sevdam Yenimahalle sevdası” dedi.

Kaynak: İHA