Keşan'da Kavşak İsimlerinin Değiştirilmesi Talebi

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, ilçedeki kavşakların isimlerinin değiştirilmesini önerdi.

Boyalık, partisinin ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında Türk milletinin Kurtuluş Savaşı ruhuyla Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine izin vermediğini söyledi.

Darbe girişiminde bulunan hainlere Türk milletinin darbeyi vurduğunu ifade eden Boyalık, '15 Temmuz’da göğsünü, asker kılığına girmiş vatan hainlerinin karşısında tanklara, mermilere siper eden kahraman Türk halkı, tüm dünyaya Türkiye’nin ne kadar güçlü bir millet olduğunu ve vatanını hiçbir zaman hainlere vermeyeceğini Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi bir kez daha göstermiştir. Bizler de vatanı için canını veren Demokrasi Şehitlerimizin Keşan’da da yıllarca anılması ve unutulmaması için önemli bir başvuruda bulunduk. Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısında bulunan ve aynı şekilde Avrupa’yı Anadolu’ya ve İstanbul’a bağlayan kavşakları bulunan ilçemizde, milyonlarca kişinin kullandığı bu kavşakların ismini değiştirmek istedik.” dedi.

Boyalık, Dörtyol kavşağının adının '15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler' kavşağı, Enez kavşağının 'Şehit Polis Ahmet Can' kavşağı, Destek Kıtaları kavşağının da 'Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir' kavşağı olarak değiştirilmesi talebini Keşan Kaymakamlığına ve Karayolları Genel Müdürlüğüne ilettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA